Entreprenad Örnsköldsvik

Bygg framtiden med oss

Entreprenad Örnsköldsvik

Sidensjö Entreprenad AB är en pålitlig partner för entreprenad i Örnsköldsvik och dess omgivningar. Vi erbjuder högkvalitativa bygg- och anläggningstjänster för både privata och offentliga kunder.

Vi är specialiserade på allt från mindre projekt som trädgårdsrenoveringar och grävarbeten till större projekt som nybyggnation och renovering av kommersiella fastigheter. Vår breda kompetens omfattar markarbeten, vägarbeten, VA-arbeten, dränering, snöröjning och mycket mer.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Vilka vi är

Vi är stolta över att vara en pålitlig och ansvarstagande partner för våra kunder. Med vårt erfarna team av yrkesmän och moderna utrustning, kan vi leverera högkvalitativa lösningar för en mängd olika projekt.

Vad vi gör

Sidensjö Entreprenad AB är experter på entreprenadtjänster inom bygg-, anläggnings- och markarbeten. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för en mängd olika projekt.

VÅRA TJÄNSTER

Anläggningsarbeten

Vi har en modern och omfattande maskinpark och ett erfaret team av yrkesmän som alltid arbetar med högsta precision och kvalitet. Vi ser till att projekten genomförs i tid, inom budget och med högsta möjliga kvalitet. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med dina anläggningsbehov!

Snöröjning

Sidensjö Entreprenad AB erbjuder högkvalitativ snöröjningstjänster till både privata och offentliga kunder. Vi har en modern maskinpark och ett erfaret team av yrkesmän som arbetar med högsta precision och kvalitet för att säkerställa att dina vägar och gångvägar är säkra och framkomliga även under de kallaste och mest snörika vintermånaderna.

Entreprenad

Vi är stolta över vår moderna utrustning och vårt erfarna team av yrkesmän som alltid arbetar med högsta precision och kvalitet. Vi ser till att projekten genomförs i tid, inom budget och med högsta möjliga kvalitet. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig med dina entreprenadbehov!

Sidensjö Entreprenad AB

SKEDVÄGEN 1, 893 95 Sidensjö
070-602 40 25